Over ons

/Over ons
Over ons2019-03-05T22:47:50+01:00

Onze adviseurs/ondernemers

Enkele adviseurs die een bijdrage leveren aan onze trajecten

Marjolijn Masselink, creatief, energiek en inspirerend! Ervaren politica en oprichter van een “win-win-win” concept wat leerzaam is, waar je vrolijk van wordt en ook nog eens heel goed kan smaken. Neem eens een kijkje op Citysafari.nl

Laminne Baili, financieel adviseur bij de ING, gastdocent en oprichter van een succesvol  sportconcept. In staat om in een record tempo de vinger op de zere plek te leggen. Een tikkie confronterend, maar je weet direct waar je aan toe bent.

Astrid Ponsioen, Ach zo, u ziet door de bomen het bos niet meer als startend ondernemer? Met meer dan 20 jaar ervaring bij de KvK in het begeleiden van startende ondernemers is zij de ideale gids vanaf de eerste stappen.

Esther Wienese. Door de wol geverfd als mens en als ondernemer. “Zelfs als je denkt dat je er al bent, zul je er nog steeds vol voor moeten gaan.”

Hoesein Bouchtaoui, gestart met DoeMaarOndernemen uit een intrinsieke drive om te ondernemen. Ik word blij van succesvolle eigenzinnige ondernemers die klein gestart zijn, angsten overwinnen, bereid zijn om te leren en simpelweg doen. Ongeacht of zij er een goede boterham aan weten te verdienen. In het bijzonder respect voor ondernemers die een toegevoegde waarde creëren, kwaliteit toevoegen, je andere perspectieven bieden. Bijvoorbeeld iemand als Esther Wienese.

Wil je een gesprek over de mogelijkheden? Doe ons een mail en wij nemen contact met je op.

Vrijblijvend contact

Missie DMO

DMO heeft als missie om meer werknemers aan het ondernemen te krijgen.

Starten met ondernemen is een intensieve ervaring. Het doet een groot beroep op je denkkracht en je emotie. Tevens kost een goede uitvoering veel tijd. Of het lonend is, is afhankelijk van een heleboel factoren. Daarbij speelt geluk zeker een rol, maar de sleutel tot succes ligt voor het grootste deel in de ondernemer zelf. Met name de juiste houding en mindset is cruciaal. Dat is waar DMO voor gaat. Wij zien het ondernemen als ultiem middel voor een substantiële persoonlijke ontwikkeling.

DMO heeft als missie om meer werknemers aan het ondernemen te krijgen. De afwegingen kunnen voor deelnemers divers zijn. Variërend van het noodgedwongen uit moeten kijken naar andere carrièremogelijkheden tot het nu eindelijk eens vormgeven aan die lang gekoesterde wens.

De enige manier om te achterhalen of ondernemen daadwerkelijk iets voor jou is, is door te het te ervaren; te doen! DMO heeft hiervoor samen met meerdere ondernemers, de KVK, hogescholen en anderen enkele trajecten ontwikkeld.

ONS AANBOD

Oriëntatie intensief

Oriëntatie light

Aan de slag!

Wij hebben de mogelijkheid om een aanbod op maat te maken.

Samen met jou bepalen we de gewenste aanpak.

    Om jouw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als je doorgaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer over ons privacy beleid. Sluiten